Bezoek aan het grootste winkeldorp van VlaanderenOnder het moto “Leren van goede praktijken elders” plannen we – Middenstandsraad Heusden-Zolder  en Stebo BuurtZaken –  op maandag 4 maart een studiebezoek aan Beveren “Het grootste winkeldorp van Vlaanderen”. De bus vertrekt om 13u30 aan het Koning Boudewijnplein, Heusden. We verwachten om 21u00 terug te zijn.  Inschrijven kan via jos.put@stebo.be of telefonisch op het nummer 011/571929 (Stebo Heusden).

Ondanks dat Beveren gekneld zit tussen grote winkelpolen als Antwerpen en Waasland Shopping Center heeft het een bloeiend winkelcentrum. En Voka riep Beveren onlangs nog uit tot de voorbeeldgemeente van Vlaanderen op het vlak van vernieuwende winkelconcepten. Redenen genoeg dus om de Wase gemeente eens te bezoeken met de Heusden-Zolderse middenstand. 

We worden om 15u00 ontvangen op het gemeentehuis. Na een toelichting over het ontstaan en de werking van “Aangenaam Winkelen Beveren”, krijgen we een rondleiding door het handelscentrum.  Waarbij we zeker aandacht zullen schenken aan de geschenkbonautomaat maar ook kennismaken met andere innovatieve ideeën.
Voor we huiswaarts keren is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje in één van de horecazaken van de Warande. We denken rond 21u00 terug te zijn.

Alle geïnteresseerde handelaars en hun partner zijn welkom!  Inschrijven kan via jos.put@stebo.be of telefonisch op het nummer 011/571929 (Stebo Heusden). Schrijf ook 5,00 euro (bus en drank bij de maaltijd, maaltijd niet inbegrepen) per persoon over op BE16 4575 1390 3174  (Middenstandsraad Heusden-Zolder). Inschrijvingen zijn beperkt.

Datum van het bericht: maandag 04 februari 2013